Hvad er "BedreMotor"?

 

Bedremotor er et fællesskab for udvalgte værksteder, som samarbejder om at gøre det let for danske bilejere at finde et værksted, der tilbyder dybdegående motorrens. 

getimage.png

Som Bedremotor-patner tilbyder vi motorrens med rensemaskinerne WIC (Würth Injector Cleaner) og WAC (Würth Admission Cleaner).

Du undrer dig måske over, hvad WIC og WAC er for størrelser. Det hurtige (og korte) svar er, at det er maskiner som Bedremotor-partnerne bruger til at rense din motor.

WIC- og WAC-maskinerne er mere effektive end andre rensemaskiner på markedet, fordi de rengør i dybden med en effektiv rensevæske, og derfor langt bedre fjerner sod og andre urenheder.

Sagt med andre ord – så er det maskiner, der bruges til indvendig rengøring af din bils motor. Det er super simpelt og på bare 45 min. har du en renere og bedre motor.

En ren motor fungerer bare bedre

 

En motor, der ikke yder som den gjorde en gang er virkelig op ad bakke. Nogle oplever det ved en ringere acceleration. Andre oplever det ved at benzin- eller dieselforbruget stiger. Andre igen er optaget af miljøet.

Med en motorrens forlænger du både motorens levetid og får større køreglæde. Og netop dette er baggrunden for Bedremotor.

Dirty_engine.PNG

Hvad er en motorrens?

 

En motorrens er en indvendig rengøring af din bils motor, hvor vi fjerner sodaflejringer og andre forurenende partikler med en rensevæske.

 

Det foregår ved, at vi kobler rensemaskinen med rensevæske direkte til motorens indsugningssystem. Vi sprøjter rensevæsken ind i motoren, mens bilen kører med forhøjede omdrejninger.

Væsken kommer ind og renser kritiske steder, hvor tilsodning opstår. Ved en dybdegående rens, renses både indsugningssystemet og brændstofsystemet. Resultatet er en renere motor - det forbedrer din bils ydeevne.

En motorrens tager bare 45 minutter på et værksted. Og du kan nemt få det gjort sammen med et serviceeftersyn på bilen.

Graden af tilsodning kan variere fordi biler er forskellige og har forskelligt kørselsmønster. Få en snak med dit værksted om, hvad den bedste løsning er for netop din bil.

Bedremotor_del2.PNG
tp_automotorsport_logo.png